Opleidingspraktijk

Dit is een opleidingspraktijk voor huisartsen-in-beroepsopleiding

De huisarts-in-opleiding (haio) bezit een diploma van arts (na 6 jaar studie geneeskunde). Om erkend huisarts te worden specialiseert zij/hij zich nu gedurende 3 jaar in de huisartsgeneeskunde. Daarvoor werkt zij/hij nu samen in deze praktijk en krijgt zij/hij hier opleiding.

Uw huisartsen (Katijn Van Tilborgh, Guy Lyssens en Michael Peeters) zijn officieel erkend door de Federale Overheidsdienst van Volksgezondheid en zijn aangesteld door de universiteiten als praktijkopleider.

Uw huisartsen volgen bijkomende opleidingen/bijscholingen om deze taak als opleider kwaliteitsvol uit te voeren.

Om het huisartsenvak te leren is de huisarts in opleiding ingeschakeld in alle aspecten van het werk. Zij/hij heeft eigen spreekuren, doet huisbezoeken en wachtdiensten. Details hierover vindt u op ons kaartje en deze website.

De huisarts in opleiding overlegt dagelijks met de praktijkopleiders over haar/zijn werkzaamheden. Op deze manier blijven uw huisartsen permanent op de hoogte van uw situatie en van al hetgeen er gebeurt.

De huisarts in opleiding werkt aan dezelfde honoraria en aan dezelfde terugbetalingstarieven als uw huisartsen zelf.

Via de praktijkopleiding van haio’s wordt in deze praktijk werk gemaakt van een nog professionelere en een nog betere dienstverlening aan de patiënt.